شرایط دریافت انواع ویزای اکراین

اکراین یکی از کشورهای اروپایی است که گردشگران همواره به دلیل زیبا بودن آن قصد مسافرت به آن را دارند.اما بهتر است بدانید که برای سفر به این کشور زیبا،باید قبل از هرکاری نسبت به اخذ ویزای اکراین اقدام کنید.به همین دلیل ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد شرایط و نحوه اخذ ویزای اوکراین ،توضیحاتی ارائه دهیم.

ویزای توریستی

این نوع ویزا برای کسانی مناسب است که مایلند تعطیلات خود را با هدف گردشگری در اوکراین بگذرانند و از مکانهای دیدنی، تاریخی، تفریحی و … دیدن نمایند. سفر به اوکراین با ویزای توریستی میتواند بصورت گروهی به همراه یک تور و یا بصورت انفردای باشد. ویزای توریستی معمولا برای اقامت به مدت یک تا دو هفته صادر میشود و امکان تمدید آن مگر در شرایط خاص وجود ندارد.

لازم با ذکر است که از تاریخ ۱۳۹۷/۰۴/۲۴ تمام امور مربوط به  بروزسانی و جمع‌آوری مدارک و درخواست‌ ویزای اوکراین تنها از طریق دفاتر مربوط به خدمات ویزا انجام می‌شود. این به این معنی است که، در دفاتر خدماتی ویزا فقط پشتیبانی فنی پرونده ویزاها، تامین و ارائه کمک به متقاضیان ارائه می‌شود و مانند گذشته برای صدور یا عدم صدور ویزا تصمیم‌گیری به عهده کنسول واقع در سفارت اوکراین در جمهوری اسلامی ایران است. بر این اساس، کلیه شهروندان ایرانی برای سفر به اوکراین با تور اوکراین یا به صورت شخصی می‌توانند با مراجعه به این مرکز ویزا دریافت کنند.

ویزای اکراینمدارک مورد نیاز:

  • دعوتنامه توریستی (واچر)tourist
  • اصل پاسپورت معتبر + کپی آن (با حداقل اعتبار ۶ ماهه)
  • ۲ قطعه عکس ۴×۶ رنگی با زمینه سفید
  • بیمه نامه مسافرتی با توجه به مدت اقامت در اوکراین
  • بلیط رفت و برگشت
  • پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار
  • پرکردن فرم سفارت اوکراین
  • دو قطعه عکس ۴*۳
  • پرداخت هزینه سفارت (۶۵ دلار)
  • گواهی شغلی
  •  برنامه سفر (به طوری که ثابت کند شخص به صورت توریستی به اوکراین سفر می کند)
  • دعوت نامه از سوی شخص معتبر یا ادارات در اوکراین
  • تمکن مالی

 

 

ویزای تجاری و کار اکراین

ویزای تجاری و کار اکراین مناسب تجار و بازرگانانی است که تصمیم دارند برای انجام امور تجاری به دعوت یک شرکت معتبر اوکراینی، وارد اوکراین شوند. ویزای تجاری میتواند از یک ماه تا یک سال صادر شود. همچنین ویزای تجاری میتواند برای ورود و خروج مکرر برای مدت شش و یا یک سال صادر گردد(مولتی).

 

ویزای کار اکراین

مدارک مورد نیاز:

  • اصل پاسپورت معتبر + کپی آن (با حداقل اعتبار ۶ ماهه)
  • نامه تاییدیه و استخدامی کارفرما
  • دعوتنامه معتبر تجاری
  • ۲ قطعه عکس ۴×۶ رنگی با زمینه سفید
  • پرینت حساب بانکی
  • بلیط هواپیما
  • گذرنامه شخص متقاضی با حداقل اعتبار
  • ارائه مدارکی که نشان دهنده عدم سوء پیشینه متقاضی باشد
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزا
  • ارائه گواهی سلامت
  • تکمیل فرم درخواست اخذ ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • گردش 3 ماه آخر حساب متقاضی

 

  • شرایط ویزای کوتاه مدت اوکراین

  • تقاضانامه نهادهای اجرایی دولتی کشور های خارجی یا سازمان های بین‌المللی.
  • تقاضانامه رئیس موسسات اطلاع‌رسانی جمعی خارجی (خبرگزاری‌ها) در خصوص صدور روادید برای گزارشگران یا نمایندگان موسسات اطلاع‌رسانی جمعی، که با هدف انجام وظایف اداری خود برای مدت کوتاهی به اوکراین سفر می‌کنند؛
  • دعوت‌نامه سازمان دینی مذهبی، ضمن موافقت نهاد دولتی، که ثبت رسمی سازمان دینی مذکور را انجام داده است، برای اقامت کوتاه مدت با هدف انجام اعتقادات مذهبی، اجرای مناسک دینی یا سایر امور شرعی؛
  • تاییدیه صادره از سوی کمیسیون امور کمک‌های بشردوستانه کابینه وزیران اوکراین مبنی بر ورود فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت به اوکراین به منظور انجام کمک های بشردوستانه یا امور خیریه؛
  • مدرکی دال بر این که فرد متقاضی حداقل ۵۰ هزار دلار آمریکا در اقتصاد اوکراین سرمایه‌گذاری خارجی کرده است؛
  • دعوت‌نامه رسمی شخص پذیرنده، صادره از سوی نهاد کشوری یا یکی از شعبه‌های اداره دولتی مهاجرت؛
  • دعوت‌نامه ازسوی اداره بهداشت و درمان اوکراین؛
  • دعوت‌نامه صادره از سوی وزارتخانه، سایر نهادهای مرکزی اجرایی دولتی، اداره‌جات دولتی، شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی؛
  •  قرارداد حمل و نقل محمولات و جابجایی مسافران از طریق زمینی و همچنین مجوز انجام حمل و نقل بین‌المللی؛
  •  گواهی اوکراینی خارجی یا درخواست شخصی وی، که نتایج مصاحبه با دایره کنسولی اوکراین و مدارک یا گواهی‌هایی دال بر داشتن ریشه و نسب اوکراینی فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت ضمیمه آن خواهد شد. همسر فرد اوکراینی خارجی و فرزندان‌شان در صورت انجام سفر مشترک و اقامت در اوکراین ملزم به ارائه مدرکی دال بر داشتن نسبت خانوادگی و خویشاوندی هستند؛
  • مدرکی که ماهیت توریستی سفر را طبق قانون اساسی اوکراین «در خصوص توریسم» به اثبات رساند؛

ویزای تحصیلی اکراین

 

  • فرم درخواست ویزا در سفارت
  • نامه تاییدیه و ثبت نام یکی از موسسات و دانشگاه های معتبر اوکراین
  • ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • گذرنامه اصلی معتبر
  • 3 قطعه عکس (3x4cm)
  • دعوت نامه ای که توسط پست اکسپرس ارسال می شود.
  • گواهی بهداشتی پزشکی نتایج HIV / ایدز
  • گواهی تکمیل تحصیلات عالی و یا متوسطه

ویزای ترانزیتی اکراین

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد توفق کمتر از 1 روز و چندین ساعته را در خاک کشور اوکراین دارند و مقصد نهایی سفرشان کشور دیگری است.
مسافر برای اخذ ویزای ترانزیت می بایست بلیط سفر نهایی خود را نیز به مامورین صدور ویزای ترانزیت ارائه دهند.

مدارک مورد نیاز:

  • مجوز حمل و نقل بین‌المللی صادره از ارگان ذیصلاح کشور محل اقامت
  • مدرکی که ماهیت ترانزیتی سفر به اکرایت را مشخص می‌کند (در صورت نیاز روادید کشور ثالث، بلیط و مانند آن)؛
  •  مدرکی که ماهیت ترانزیتی حمل و نقل محموله و جابجایی مسافران به اکراین را از طریق زمینی (خودرو) را مشخص می‌کند؛

ویزای ترانزیتی اکراین

آدرس و اطلاعات تماس سفارت اوکراین در تهران

آدرس: خیابان شهید باهنر، کوچه قادری، پلاک ۱۰ قرار دارد.

پست الکترونیک: emb_ir@mfa.gov.ua

وب‌سایت: iran.mfa.gov.ua

تلفن: ۲۲۳۹۷۱۹۵ (۰۲۱)

نمابر: ۲۲۳۹۷۲۹۲

 

ساعت کاری

از یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۳:۰۰ مصاحبه و از ساعت ۱۶:۰۰ الی ۱۷:۰۰ تحویل مدارک
پنجشنبه ها از ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۳:۰۰
وقت ناهاری از ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۴:۰۰
ساعت ۹ الی ۱۳ تحویل دادن مدارک
ساعت ۱۶ الی ۱۷ تحویل گرفتن مدارک

وقت سفارت اوکراین

برای گرفتن وقت سفارت اوکراین بهتر است که از طریق آژانس یاس پرواز اقدام کرد و با کمترین هزینه و زمان ویزا خود را دریافت کنید

 

صدور ویزا اوکراین چه مقدار زمان می برد؟

سفارت اوکراین پس از دریافت درخواست ویزا و مدارک و فرم های مورد نیاز سفارت بعد از حداقل ۱۵ روز کاری ویزا را صادر می کند.در صورت نیاز به بررسی بیشتر و مدارک بیشتر ممکن است پروسه صدور ویزا تا یک ماه نیز به طول بیانجامد.

۱- کودکانی که سنی زیر شش سال دارند.
۲- برای افرادی که به قصد انجام وظیفه سازمانی خود به اوکراین سفر می کنند. و دارای گذرنامه دیپلمات یا سازمانی هستند.
۳- برای کارکنان نهادهای بین المللی و نمایندگی های شان در اوکراین و همچنین اعضای خانوده ها این افرد صدور رایگان است.
۴- رای افرادی که با هدف انجام کمک های بشر دوستانه و امور خیریه وارد اوکراین می شوند، در صورتی که از تاییدیه لازمه کمیسیون امور کمک های بشردوستانه کابینه وزیران اوکراین برخوردار باشند.
۵- برای اعضای خانواده افرادی که از عنوان پناهندگی به اوکراین برخوردارند؛
۶- برای نمایندگان نظامی که به دلایل کاری بنا به دعوت وزارت مربوطه اوکراین یا دیگر نهاد های مرکزی اجرایی دولتی به اوکراین سفر می نمایند؛

  • ابتدا دارا بودن کپی برابر اصل اجازه کار شخص فاقد تابعیت از سوی دولت اکراین است. این اجازه از سوی اداره کار استان‌ها یا شهرهای کیف و سواسوتوپول صادر می‌شود.
  • کپی مدرک رای صادر شده در راستای اجازه مهاجرت به اکراین از سوی نهاد این کشور است.
  • دعوت‌نامه اکراین از سوی موسسات اقتصادی که در اوکراین ثبت قانونی شده‌اند و تاییدیه وزارت توسعه اقتصاد اوکراین را دارند.
  • دعوت‌نامه اکراین از شعبه‌ها و نمایندگی‌های بانک‌های خارجی ثبت شده در اوکراین.
  • دعوت‌نامه اکراین از سوی نمایندگی و یا تشکیلات سازمانی که در اوکراین ثبت قانونی شده‌اند.
  • دعوت‌نامه اکراین دینی – مذهبی برای اقامت بلند مدت با هدف اجرا و انجام مناسک دینی و شرعی.
  • تقاضانامه از خبرگزاری‌ها و موسسات اطلاع رسانی جمعی با هماهنگی با کمیته دولتی رادیو و تلویزیون اکراین.
  • تقاضانامه نهادهای دولتی یا سازمان‌های بین‌المللی برای صدور ویزا. این تقاضانامه برای کامندان و دیپلمات‌هایی است که برای انجام وظایف اداری سازمانی (گاهی همراه خانواده) به اوکراین سفر می‌کنند.
  • تقاضانامه نهادهای دولتی در رابطه با اجرای برنامه‌های فرهنگی، آموزشی، علمی و یا داوطلبانه که فرد برای شرکت در آن باید به اکراین سفر کند.
  • داشتن مدرک درخصوص ازدواج فرد با یک شهروند اکراینی (اگر این ازدواج خارج از مرزهای اوکراین صورت گرفته باشد، بر اساس قانون اساسی اوکراین باید صحت آن بررسی شود).
  • داشتن مدرک دال بر اینکه این فرد با فردی که خود گواهی تابعیت اقامت دائم یا موقت اکراین را دارد، نسبت خانوادگی دارد. این فرد باید گواهی داشتن استطاعت مالی در رابطه با نگهداری از آن‌ها را در اوکراین همراه خود داشته باشد.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص ویزا و اقامت اکراین با شماره ۸۶۰۸۱۳۱۵-۰۲۱ تماس بگیرید.

روش دیگر اخذ ویزای اوکراین با دعوتنامه ای از طرف یک شخص حقیقی می باشد. به گونه ای که شهروندی اوکراینی شما را به این کشور دعوت کند. این نوع ویزا میتواند برای مدت یک تا سه ماه برای حضور در خاک اوکراین معتبر یاشد.

  • ویزای دعوت شخص

مدارک مورد نیاز:

  • اصل پاسپورت معتبر + کپی آن (با حداقل اعتبار ۶ ماهه)passport-card
  • دعوتنامه شخصی معتبر
  • ۲ قطعه عکس ۴×۶ رنگی با زمینه سفید
  • فیش پرداخت هزینه وبزا
  • بلیط رفت و برگشت
  • مدارک اختصاصی تر بنابر صلاحدید کنسول اوکراین …

ویزای شخصی اوکراین برای کسانی که به قصد اقامت بیش از ۱ ماه وارد اکراین می‌شوند، صادر می‌شود. برای اخذ ویزای شخصی اوکراین، زمانی جهت مصاحبه تعیین می گردد و شخص باید در زمان تعیین شده در سفارت حضور یابد.
به افرادی که قصد شرکت در رویدادهای کشور اوکراین را دارند توصیه می گردد حداقل یک ماه قبل از سفر نسبت به اخذ ویزای کشور اوکراین اقدام نمایند.

مدت زمان اخذ ویزا 20 روز می باشد.

مدارک لازم ویزای شخصی اوکراین:

1. اصل گذرنامه (حداقل اعتبار پاسپورت 6ماه).

2. عکس 4/3 رنگی پشت زمینه سفید(2قطعه) .

3. پرینت حساب بانکی به مبلغ ۱۰میلیون تومان (به زبان انگلیسی (.

4. اصل بلیط.

5. چک ضمانت.

اکراین – کیف7 روز توریستی20 روز کاری190 دلار
اکراین – کیف14 روز توریستی20 روز کاری200 دلار
اکراین – کیفیک ماهه توریستی20 روز کاری275 دلار

برای گرفتن وقت فوری از سفارت اکراین میتوانید با شماره تلفن  ۸۶۰۸۱۳۱۵ -۰۲۱شرکت خدمات توریستی و تخصصی تور اکراین تماس بگیرید و اطلاعات کامل در مورد مراحل اخذ ویزا و مسافرت و اخذ اقامت کشور اکراین را جویا شوید.

برای اخد فوری ویزای اکراین از سفارت اکراین میتوانید با شماره تلفن  ۸۶۰۸۱۳۱۵ -۰۲۱شرکت خدمات توریستی و تخصصی تور اکراین تماس بگیرید و اطلاعات کامل در مورد مراحل اخذ ویزا و مسافرت و اخذ اقامت کشور اکراین را جویا شوید.

برای اطلاع از هزینه ویزای اکراین برای ایرانیان  و وقت فوری از سفارت اکراین میتوانید با شماره تلفن  ۸۶۰۸۱۳۱۵ -۰۲۱شرکت خدمات توریستی و تخصصی تور اکراین تماس بگیرید و اطلاعات کامل در مورد مراحل اخذ ویزا و مسافرت و اخذ اقامت کشور اکراین را جویا شوید.