ویزا چین

فوریه 24, 2018
ویزا چین

 

مدارک مورد نیاز در سفارت

۱. اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار
۲. ۲ قطعه عكس رنگی زمینه سفید
۳. مشخصات فردی مسافر
۴. تمکن مالی به مبلغ ۱۰ میلیون تومان
۵. بلیط و واچر هتل